Trabzonlu asker trafik kurbanı !

Erzincan'da vatani görevini yapmakta olan Trabzonlu iki asker izinli olarak memleketlerine giderken kaza geçirdi. Kazada Miraç Güneş (21) hayatını kaybederken, arkadaşı Şükrü Çebi (21) yaralandı.Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında izinli olarak me

Trabzonlu asker trafik kurbanı !

Erzincan'da vatani görevini yapmakta olan Trabzonlu iki asker izinli olarak memleketlerine giderken kaza geçirdi. Kazada Miraç Güneş (21) hayatını kaybederken, arkadaşı Şükrü Çebi (21) yaralandı.

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında izinli olarak memleketlerine giden askerler kaza yaptı. Kazada 1 asker öldü, 1 asker yaralandı.


Erzincan'dan Trabzon'a giden Miraç Güneş (21) yönetimindeki 39 NK 884 plakalı otomobil, Gümüşhane'nin Yeniköy mevkisinde gizli buzlanma nedeniyle yaklaşık 50 metrelik şarampole devrildi. Kazada, asker oldukları öğrenilen sürücü Miraç Güneş ile beraberindeki Şükrü Çebi yaralandı. Ağır yaralanan Miraç Güneş, hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybederken, yaralı olan Şükrü Çebi, Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Erzincan'da vatani görevini yapan Miraç Güneş ve Şükrü Çebi'nin askere gitmeden önce arkadaş oldukları ve askere gitmeden önce birlikte çekildikleri fotoğrafı sosyal medyada
paylaştıkları ortaya çıktı.

Kazada hayatını kaybeden Miraç Güneş'in cenazesi anne ve babası tarafından Gümüşhane Devlet hastanesi morgundan alınarak memleketi Trabzon'a getirildiği öğrenildi. zada yaralanan Şükrü Çebi’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Şehit olan asker Miraç Güneş için bugün (07.01.2014 Salı) Trabzon'un Araklı ilçesine bağlı Ayvadere köyünde askeri tören düzenlenecek. İkindi namazına mütakıben Ayvadere Merkez Camininde kılınacak cenaze namazından sonra Gugulas Camii yanındaki mezarlıkta defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel