Trabzonlu anneyi arılar öldürdü

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde 16 gün önce yabani arıların saldırısına uğrayan Ayşe Kılıç, (53) hayatını kaybetti.Vakfıkebir ilçesi Büyükliman Mahallesi'nde oturan Ayşe Kılıç, 16 gün önce yevmiye için gittiği Tarlacık köyünde, fındık toplarken yabani arı

Trabzonlu anneyi arılar öldürdü

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde 16 gün önce yabani arıların saldırısına uğrayan Ayşe Kılıç, (53) hayatını kaybetti.

Vakfıkebir ilçesi Büyükliman Mahallesi'nde oturan Ayşe Kılıç, 16 gün önce yevmiye için gittiği Tarlacık köyünde, fındık toplarken yabani arıların saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden saldırıya uğrayan evli ve 4 çocuk annesi Kılıç, yakınları tarafından Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne oradan da Trabzon Yıldızlı Güven Hastanesi'ne sevk edildi.

Anne Kılıç, Trabzon Yıldızlı Güven Hastanesi'nde yoğun bakımda verdiği 14 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Kılıç'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Vakfıkebir Merkez Yeni Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında aile kabristanlığına defnedildi.

Kılıç'ın daha önce de yabani arıların saldırısına uğradığı ve doktorların arılara karşı alerjisi olduğunu kendisine söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel