Trabzonlu aile isyanı sürüyor

Libya’da 2 yıl önce öldürülen Yunus Emre’nin ailesini ne arayan, ne soran var! Baba isyanda;Düğün parasını kazanmak için işçi olarak gittiği Libya'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre ve ailesi unutuldu. Bakanlıktan katille ilgili hi

Trabzonlu aile isyanı sürüyor

Libya’da 2 yıl önce öldürülen Yunus Emre’nin ailesini ne arayan, ne soran var! Baba isyanda;

Düğün parasını kazanmak için işçi olarak gittiği Libya'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre ve ailesi unutuldu. Bakanlıktan katille ilgili hiçbir bilgi alamayan ailenin acısı, yetkililerin ilgisizliğiyle katlanarak artıyor.

KALP HASTASI İNŞAATÇI

Libya'nın başkenti Trablus’ta bir şantiyede vinç operatörü olarak çalışırken, ülkede çıkan isyanın ardından 22 Şubat 2011’de Kaddafi’nin askerleri tarafından isyancı sanılarak vurulan Yunus Emre Çelik'in (27) Trabzon'un Yomra ilçesi Oymalıtepe beldesinde yaşayan ailesinin acısı katlanarak artıyor. Her gün ziyaret ettiği ‘Libya şehidi’ diye yazılan oğlunun mezarının başında gözyaşı döken baba İsmail Çelik (60), kalp hastası olmasına rağmen ailesini geçindirmek için inşaatlarda çalışıyor.

LİBYA’DAN TAZMİNAT TALEBİ

Bu acıyla başa çıkmanın yollarını arayan gözü yaşlı baba, “Tam 2 yıl oldu. Hayatımızı mahveden bu olayla ilgili tek bir gelişme yok. Devletimizin ilgisizliğine anlam veremiyorum” diye dert yandı.

Olayın ardından oğlunun çalıştığı şirketin de kendileri ile bağlantıya geçmediğini kaydeden baba Çelik, “Çocuğum sözlüydü, düğün parası için gitti uzaklara ve o acı olay geldi başımıza. Kimse bize destek olmuyor. Avukat tuttuk, dava açıp çalıştığı şirket ve Libya’dan tazminat isteyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel