Trabzonlu aile isyanda

HABER61.NET-HABERSERVİSİ- 31 Aralık 2000 tarihinde herkes yeni yıla girmek için hazırlıklarını yaparken Trabzon’un Kur-an Kursu Mevkiinde işlenen banka soygunu Köse ailesinin ocağını söndürdü.Yaşanan banka soygununda henüz 26 yaşına yeni giren 2 çocuk bab

Trabzonlu aile isyanda
HABER61.NET-HABERSERVİSİ- 31 Aralık 2000 tarihinde herkes yeni yıla girmek için hazırlıklarını yaparken Trabzon’un Kur-an Kursu Mevkiinde işlenen banka soygunu Köse ailesinin ocağını söndürdü.Yaşanan banka soygununda henüz 26 yaşına yeni giren 2 çocuk babası güvenlik görevlisi Ali Köse öldürülürken yüzü kar maskeli 3 soyguncu 278 bin TL’yi alarak  kayıplara karışmıştı.
 
KARA BİR LEKE OLARAK KALDI
Aradan geçen 14 yıllık zaman dilimi içinde Trabzon’da13 vali 13’te emniyet müdürü değişti.Her göreve gelen Trabzon’un üzerine kara bir leke olarak düşen bu soygunu aydınlatma sözü verdi ama hiç biri başarılı olmadı.Kanlı banka soygunu Trabzon Emniyetinin tozlu raflarında zaman aşımına uğraması artık an meselesi.Akan kanın hesabı sorulamadı,geride 2 evlat yetim kaldı
 
AİLE İSYAN EDİYOR
Baba Ahmet Köse  yaşanan bu acının her gün daha çok alevlendiğini belirterek “Bir baba olarak yüreğim yanıyor.Ne günahı vardı evladımın.Katiller hala neden bulunamadı? Kime sorsak,kime gitsek hep aynı cevap sabırlı olun diyorlar.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Onu vuranlarla öteki dünyada hesaplaşacağız elbet” şeklinde tepkisini dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler