Trabzonlu Adnan Kahveci anıldı!

Geçirdiği şaibeli bir trafik kazasında eşi ve kızıyla hayatını kaybeden eski Devlet ve Maliye Bakanlarından Adnan Kahveci, ölümünün 18. yılında Kartal Yakacık'taki mezarı başında anıldı.İstanbul Köprübaşı Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen

Trabzonlu Adnan Kahveci anıldı!

Geçirdiği şaibeli bir trafik kazasında eşi ve kızıyla hayatını kaybeden eski Devlet ve Maliye Bakanlarından Adnan Kahveci, ölümünün 18. yılında Kartal Yakacık'taki mezarı başında anıldı.

İstanbul Köprübaşı Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen anma töreninde konuşan Dernek Başkan Yardımcısı Göksal Purtuloğlu, Adnan Kahveci'nin ölümünün 18. yılında acısını hala hissettiklerini ve onu rahmetle andıklarını dile getirdi.
Purtuloğlu, Kahveci'nin ölümünün üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen, kabrinin onu sevenlerle dolmasının insanlar üzerinde nasıl bir etki bıraktığının göstergesi olduğunu ifade etti.

Katılımcılar, anma töreninde, üzerinde "Unutmadık, unutmayacağız" yazılı pankartla Türk bayrağını Kahveci'nin mezarı başına astı.

Kahveci'nin ruhuna duaların okunduğu törene, Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, Beylikdüzü Kaymakamı Yusuf Odabaş, eski ANAP milletvekilleri Hayrettin Elmas ve İsmail Sancak, parti ve dernek temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Adnan Kahveci, bundan 18 yıl önce şaibeli bir trafik kazası sonrası hayatını kaybetmişti. Kahveci bir trafik kazasına mı yoksa bir komploya mı kurban gitti bilinmiyor ama ölümünün ardındaki sır perdesi hala aralanabilmiş değil.

Adnan Kahveci, Türkiye'nin "karanlık yılı" olarak nitelenen Uğur Mumcu, Eşref Bitlis, Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın hayatını kaybettiği 1993 yılında bir trafik kazası sonrası hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel