Trabzon'de bu direği gören şaşırıyor

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Ortahisar İlçesi Boztepe Mahallesinde yağan yağmur ve dikkat sürücülerin çarpası sonucu eğilen direğe yetkililer müdahale etmeyince yurdum insanı çareyi kendi buldu. Bir Mahallenin elektriğini sağlayan direğin yamu

Trabzon'de bu direği gören şaşırıyor
Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Ortahisar İlçesi Boztepe Mahallesinde yağan yağmur ve dikkat sürücülerin çarpası sonucu eğilen direğe yetkililer müdahale etmeyince yurdum insanı çareyi kendi buldu. Bir Mahallenin elektriğini sağlayan direğin yamukluğu nedeni ile devrilmesinden korkan mahalle sakinleri direği tahta takoz yardımı ile ayakta tutmaya çalışıyor. 
 
Çamlık sokaktaki bu direği görenler işte Karadenizli zekası söyleseler de mahalle sakinleri bu durumdan şikayetçiler.   2014 yılında Büyükşehirlerin elektrik hattını yerin altına yapıp çevre kirliliği ve olası tehlikelere önlem alırken Büyükşehir statüsündeki Trabzon şehrine bu görüntüler hiç yakışmıyor. Vatandaşlar bu olumsuzluğun bir an önce giderilmesin yetkililerden istediler ve eklediler burada olacak herhangi sorundan bizler sorumlu değiliz.Yetkilileri sorunumuza el atmaya bekleriz diye konuştular.
 
ic.20140302144047.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel