Trabzon'dan yola çıktı kaza yaptı!

Rize'nin Derepazarı İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kaza saat 15: 30 sularında Rize'nin Derepazarı İlçesi Şehir Merkezi'nde meydana geldi. Kazada, Karadeniz Sahil Yolu'nda Trabzon'dan Rize İstikametine git

Trabzon'dan yola çıktı kaza yaptı!

Rize'nin Derepazarı İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 15: 30 sularında Rize'nin Derepazarı İlçesi Şehir Merkezi'nde meydana geldi. Kazada, Karadeniz Sahil Yolu'nda Trabzon'dan Rize İstikametine gitmekte olan Ahmet T. yönetimindeki 61 FA 534 plakalı kamyonet direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak ilçe merkezinde park halinde bulunan araçlara çarptı.

Kazada yoldan çıkan kamyonette bulunan Ahmet T., Erol T., Gülizar T. ve park halindeki araçlardan bir tanesinin içerisinde bulunan Songül S. ve Hakan S. yaralandılar. Yaralılar, vatandaşların ve sağlık ekiplerinin yardımı ile ambulanslara konularak Rize Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazada dört araç hasar gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler