Trabzon'dan Van'a oyuncak

Trabzon Belediyesi'nin Van'daki depremzede çocuklar için başlattığı Trabzon'dan Van'a Oyuncak Kardeşliği Kampanyası çığ gibi büyüyor. Özel Yıldızlı Güven Hastanesi kampanyaya katılarak, Van'daki çocukları unutmadı. Hastane personeli, topladığı oyuncakları

Trabzon'dan Van'a oyuncak

Trabzon Belediyesi'nin Van'daki depremzede çocuklar için başlattığı Trabzon'dan Van'a Oyuncak Kardeşliği Kampanyası çığ gibi büyüyor.

Özel Yıldızlı Güven Hastanesi kampanyaya katılarak, Van'daki çocukları unutmadı. Hastane personeli, topladığı oyuncakları Trabzon Belediyesi'ne teslim ederek kampanyaya destek verdi.

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, hastaneyi ziyaret ederek kampanyada toplanan oyuncakları Özel Yıldızlı Güven Hastanesi Başhekimi Yusuf Aşık'tan teslim aldı.

Başkan Yardımcıları Ergin Aydın ve Osman Gökhan Bali, belediye meclis üyesi ve Yıldızlı Güven Hastanesi İletişim Koordinatörü Sezgin Yılmaz'ın da katıldığı törende oyuncakları teslim alan Turan, Van'daki depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere başlattıkları Trabzon'dan Van'a Oyuncak Kardeşliği kampanyasına vatandaşların ve kurumların büyük destek verdiğini kaydetti.

Oyuncak kardeşliği kampanyası başlattıklarını anlatan

Turan, şöyle konuştu: "Bu kampanyadan topladığımız oyuncakları köylerimiz ve beldelerimizde bulunan okullardaki çocuklarımıza vermiştik. Van depreminden sonra depremde mağdur olan çocuklarımız için yine oyuncak kardeşliği kampanyası başlattık. Kampanyamız devam ediyor. Bu vesile ile Yıldızlı Güven Hastanesi de bize destek amacıyla kampanyaya katıldı. Desteklerinden dolayı Yıldızlı Güven Hastanesi personeline ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Kampanya sonunda toplanan oyuncakları Van'daki yavrularımıza ulaştırarak Trabzon ve Van çocukları arasında gönül köprüsü kuracağız."

Özel Yıldızlı Güven Hastanesi Tıbbi Direktör ve Genel Müdürü

Opr.Dr. Yusuf Aşık ise Trabzon Belediyesi'nin başlattığı oyuncak kardeşliği kampanyasının çok önemli bir sosyal proje olduğunun altını çizerek şunları söyledi: "Bu kampanyaya bütün personelimizle birlikte destek verdik ve bundan sonra da desteğimiz devam edecek. Burada toplanan oyuncaklarla Van'daki çocukları bir nebze de olsak sevindirebilirsek ne mutlu bize. Oyuncak kardeşliği kampanyasını başlattıklarından dolayı belediyemize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel