Trabzon'dan Suriye'ye yardım eli

Hayrat İnsani Yardım Derneği, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Suriye'ye 25 ton un gönderdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da katıldığı Hayrat İnsani Yardım Derneği Türkiye temsilcileri toplantısının ardından 25 ton

Trabzon'dan Suriye'ye yardım eli
Hayrat İnsani Yardım Derneği, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Suriye'ye 25 ton un gönderdi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da katıldığı Hayrat İnsani Yardım Derneği Türkiye temsilcileri toplantısının ardından 25 ton un, tırla Suriye'ye gönderildi.
 
Toplantıda konuşan Gümrükçüoğlu, insanlığa yaptıkları katkılardan dolayı dernek yöneticilerine ve hayırseverlere teşekkür ederek, "Büyük fedakarlıklarla bu yardımlar yapılıyor. Gönlümüz ve desteğimiz her zaman sizlerledir. İnşallah bundan sonra da bir ve beraber olarak insanlığa hizmet için gayretlerimizi sürdüreceğiz. Bu aziz milletin bayraktarlığı ile İslam ümmeti inşallah ayağa kalkar" diye konuştu.
 
Hayrat İnsani Yardım Derneği Trabzon Temsilcisi Fahrettin Kör, dernek olarak yardıma muhtaç insanların yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin katkılarından her zaman memnun olduklarını söyledi.
 
Hayrat Vakfının sadece yardımseverlere gıda ve malzeme yardımı yapan bir vakıf olarak tanınmadığını ifade eden Kör, "Vakfımız gönüllere dokunur. Gönüllere hitap eder. Suriye'deki vaziyeti herkes biliyor. Suriye'de, Hayrat, Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan şeklinde bayrak dalgalanıyor. Vakıf olarak Suriye'de çok önemli bir misyonu sürdürüyoruz. Tüm dünyada yaptığımız yardımlar için mazlumlar Türkiye'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize, bürokratlarımıza içten ve samimi olarak dua ediyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel