Trabzon'dan Soma'ya heyet

Trabzon Ortahisar Belediyesi bugün yapılan meclis toplantısında Soma'ya yardım yapılması ve heyet kurularak ziyaret edilmesini karara bağladı.Ortahisar Belediye Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı bugün yüksek katılımla yapıldı. Manisa'nın Soma ilçesindeki

Trabzon'dan Soma'ya heyet

Trabzon Ortahisar Belediyesi bugün yapılan meclis toplantısında Soma'ya yardım yapılması ve heyet kurularak ziyaret edilmesini karara bağladı.

Ortahisar Belediye Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı bugün yüksek katılımla yapıldı. Manisa'nın Soma ilçesindeki maden ocağı faciasında "Şehit olan" 301 vatandaş için yapılan saygı duruşu ile başlayan meclis toplantısında yapılacak yardımlar gündem dışı madde olarak görüşüldü.

Konu ile ilgili meclisi bilgilendiren Ufuk Hoş, Meclis üyelerinin Haziran Ayı huzur haklarının tümüyle Soma'ya gönderilmesi ve oluşturulacak heyet ile ziyarette bulunulması konusunda öneri sundu. Bu öneriyi Başkan Ahmet Metin Genç oylamaya sundu ve öneri oy çokluğu ile kabul edildi.

Önerinin kabul edilmesi ile birilkte Ortahisar Belediyesi Meclis Üyelerinin Haziran Ayı Huzur Hakları tümüyle Soma'ya gönderilecek ve daha sonra belirnecek bir tarihte oluşturulacak heyet ile ziyarette bulunulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler