Trabzon'dan liderler geçecek

7 Haziran seçimlerine 15 gün kala 3 siyasi partinin liderinin 2 günde ağırlayacak Trabzon…Yarın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon’da miting yapacak. Önemli mesajlar vermesi bekleniyor. Trabzon ile ilgili projeler açıklanacağı söyleniyor.Trabzon yarın

Trabzon'dan liderler geçecek

7 Haziran seçimlerine 15 gün kala 3 siyasi partinin liderinin 2 günde ağırlayacak Trabzon…

Yarın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon’da miting yapacak. Önemli mesajlar vermesi bekleniyor. Trabzon ile ilgili projeler açıklanacağı söyleniyor.

Trabzon yarın Rize’de miting yapacak olan ittifak liderini kahvaltıda ağırlayacak. Milli ittifakın iki lideri Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici, Rize’de düzenleyecekleri miting öncesi sabah kahvaltısında Trabzon’da medya mensupları ile bir araya gelecek.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ise cuma günü Trabzon’da vatandaşlara hitap edecek. Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, bir marka şehir olan Trabzon’da çok önemli projeler yapacaklarını ve projeleri Başbakan Davutoğlu’nun mitingde halka açıklayacağını söyledi.

Ayrıca MHP Lideri Devlet Bahçeli de 28 Mayıs tarihinde Trabzon'da miting gerçekleştirecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel