Trabzon'dan Kuşadası'na resim

 Trabzon doğumlu 32 yıldır Kuşadası’nda yaşayan Mediha Ultav, resim sergisinde tüm sanat severler buluştu. Doğa yeteneği ile doğa sevgisini resimlere aktaran Ultav, öğretmen olduğunu ama resim öğretmeni olmayı çok istediğini belirterek 1993 yılında Mustaf

Trabzon'dan Kuşadası'na resim

 

Trabzon doğumlu 32 yıldır Kuşadası’nda yaşayan Mediha Ultav, resim sergisinde tüm sanat severler buluştu. 

Doğa yeteneği ile doğa sevgisini resimlere aktaran Ultav, öğretmen olduğunu ama resim öğretmeni olmayı çok istediğini belirterek 1993 yılında Mustafa Veli ile resim yapmaya başladığını söyledi.

Kuşadası Kız Meslek Lisesinde Hidayet Çakar yönetiminde 16 yıl dostlarıyla resim yaptığını vurgulayan Mediha Ultav, eşinin inşaatçı olması nedeni ile en son yaptığı resimlerde çimento kullandığını anlattı.

Renkleri ve gözlemlerini uzun yıllar oluşturduğu birikimle tuvallere aktaran Mediha Ultav, Kuşadası Belediyesine İbramaki Sanat Galerisi gibi güzel bir mekanı kazandırdığı için teşekkür etti.

Yerli ve yabancı dostları, uzun yıllar birlikte resim çalıştığı arkadaşları, eğitim sektöründen ve sivil toplum kuruluşlarından katılan yoğun bir izleyici grubu sergi açılışında hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel