Trabzon’dan Karanlık manzaralar

  Büyükşehir vaat edilen Trabzon’dan traji komik görüntüler. Trabzon’un en işlek caddesi  Uzun Sokağa bağlı Adliye Sokak  gece  olunca adeta karanlığa gömülüyor.  Büyükşehir olmaya aday Trabzon’un  en işlek caddesi Uzun Sokağa bağlı  Adliye Sokakta gecele

Trabzon’dan Karanlık manzaralar

 

 

Büyükşehir vaat edilen Trabzon’dan traji komik görüntüler. Trabzon’un en işlek caddesi  Uzun Sokağa bağlı Adliye Sokak  gece  olunca adeta karanlığa gömülüyor. 

trb.gif

 Büyükşehir olmaya aday Trabzon’un  en işlek caddesi Uzun Sokağa bağlı  Adliye Sokakta geceleri  sokak lambaları yanmayınca Trabzon adeta Karanlık Şehir oldu. 

 

Özellikle Yaz aylarında gece yarılarına kadar oldukça hareketli bir bölge olan şehrin en işlek caddesinde bulunan Adliye Sokak Büyükşehir olmaya hazırlanan Trabzon’a yakışmayan görüntü içersinde.
 

trb2.gif

Sorunun Trabzon’da Elektirk dağıtımını yapan CEDAŞ’dan mı yoksa Trabzon Belediyesinden mi kaynaklandığı öğrenilemezken çevre esnafı ve vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel