Trabzon'dan çarpıcı yorum; İTTİFAK ÇATIRDADI!

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde Trabzon Dayanışma Platformu adına konuşma yapan Muhammet İkinci Türkiye gündemindeki yolsuzluk ve rüşvet ile ilgili basın toplantısı yaptı. Trabzon Dayanışma Platformu adına konuşma yapan Muhammet İkinci 11 yıldır iktidarda

Trabzon'dan çarpıcı yorum; İTTİFAK ÇATIRDADI!
Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde Trabzon Dayanışma Platformu adına konuşma yapan Muhammet İkinci Türkiye gündemindeki yolsuzluk ve rüşvet ile ilgili basın toplantısı yaptı.
 
Trabzon Dayanışma Platformu adına konuşma yapan Muhammet İkinci 11 yıldır iktidarda bulunan AKP ve gizli ortağı Gülen cemaati arasındaki ittifak çatırdadı etrafa rüşvet,yolsuzluk yayıldı. 
 
İkinci; gün,hesap sorma günüdür diyerek “ gün ülkemizin geleceğine sahip çıkmak bugün bu kirli güçler karşısında,bu düzeni kökten değiştirecek ve ülkemizi yeniden kuracak iradeyi sokaktan,direnişten örme günüdür” dedi.
 
İkinci son olarak eşitlik,özgürlük,demokrasi ve emekten yana bütün örgütleri,bütün kurumları,tek bir istisna bile bırakmadan bütün yurttaşlarımızı yan yana gelip omuz omuza vermeye sokak sokak mahalle mahalle direnişi büyütmeye ülkemizin geleceğine sahip çıkmaya çağırıyoruz.Bu yolsuzlıkların,hırsızlıkların üzerinin örtülmesine,ülkemizi çetelerin,karanlık güçlerin yönetmesine izin vermeyeceğiz dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler