Trabzon'dan çaldılar Ordu'da yakalandılar

Trabzon ve Giresun’da çeşitli hırsızlık olaylarına karışan 6 kişi yapılan takip sonucu Ordu şehir merkezinde yakalanırken, 6 kişiden 4’ü çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.Edinilen bilgiye göre, Trabzon şehir merkezi ile Şalpazarı, B

Trabzon'dan çaldılar Ordu'da yakalandılar

Trabzon ve Giresun’da çeşitli hırsızlık olaylarına karışan 6 kişi yapılan takip sonucu Ordu şehir merkezinde yakalanırken, 6 kişiden 4’ü çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon şehir merkezi ile Şalpazarı, Beşikdüzü ve Arsin ilçelerinde; Giresun’un Görele, Espiye, Tirebolu ve Bulancak ilçelerinde mazot, kredi kartı, fındık, dizüstü bilgisayar, para ve çeşitli hırsızlık olaylarına karışan 6 kişiden 3’ü Giresun ve Ordu Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de koordineli çalışmaları sonrasında Ordu il merkezinde kaçtıkları araçla yakalandılar.

Şahısların kullandıkları araç ve ikamet adreslerinde yapılan arama neticesinde bir adet ruhsatsız tabanca, 25 adet 9 mm. çapında dolu fişek, 1 dizüstü bilgisayar, hırsızlık yapılan yerleri gösteren kroki bulunan ajanda, sahte nüfus cüzdanları, hırsızlıkta kullanılan malzemeler, çok sayıda kenevir tohumu ile çaldıkları fındıklar ele geçirildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen şahıslardan 4’ü tutuklanarak Trabzon E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderilirken, 2’si adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler