Trabzon'dan Batum'a geziler arttı

Türkiye ile Gürcistan arasında Sarp Sınır Kapısı'ndan pasaportsuz geçişler 10 Aralık 2011 günü başlarken, iki ülke arasında gezi turları hız kazandı.İki ülke arasında kimlikle geçişlerin ardından özellikle Trabzon'dan Batum'a turistik geziler arttı. Bu ba

Trabzon'dan Batum'a geziler arttı

Türkiye ile Gürcistan arasında Sarp Sınır Kapısı'ndan pasaportsuz geçişler 10 Aralık 2011 günü başlarken, iki ülke arasında gezi turları hız kazandı.

İki ülke arasında kimlikle geçişlerin ardından özellikle Trabzon'dan Batum'a turistik geziler arttı. Bu bağlamda Trabzon'da faaliyet gösteren Uzungöl Doğa Sporlari Adrenalin Kulübü Derneği üyeleri Gürcistan'ın Batum şehrine gezi düzenlerkenşehrin tarihi ve turistik yerlerini gezme şansı buldu.

Dernek Başkanı Aydın Mutlu, gezilerine 56 dernek üyesinin katıldığını ifade ederek "Gürcistan'a kimlikle geçişlerin başlamasının ardından dernek olarak Batum'a bir gezi düzenledik. Batum'da botanik bahçesindeki flora ve faunasıyla bin bir çeşit bitki örtüsünü görme fırsatı gördük. Buralar insanı gerçekten etkileyecek güzelliklere sahip. Dernek olarak güzel bir gezi geçirdik. Hedefimiz buralara ilk bahar aylarında da gelerek bu eşsiz güzelleri farklı mevsimde yaşamak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel