Trabzon'dan Başbakan'a 'intihar' çağrısı!

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ali Türen Öztürk'ün aday tanıtım töreninde konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, rüşvet ve yolsuzluk olaylarına değinerek, ''İstifa ederek Türkiye rahatlamaz. Türkiye'nin rahatlaması için Sayın Başbakan'ın intihar

Trabzon'dan Başbakan'a 'intihar' çağrısı!

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ali Türen Öztürk'ün aday tanıtım töreninde konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, rüşvet ve yolsuzluk olaylarına değinerek, ''İstifa ederek Türkiye rahatlamaz. Türkiye'nin rahatlaması için Sayın Başbakan'ın intihar etmesi gerekir'' dedi. Erdoğan için, ''Anayasayı delerek hırsızlık yapan başbakan'' diyen Karan, Erdoğan'a istifa çağrısı yapan eski bakan Erdoğan Bayraktar için de, ''Hırsızın kahramanı olmaz, kalitelisi olur. Sokakta yanınızdan geçerken cebinizi iyi tutun'' diye konuştu.

Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’ne yapılan aday tanıtım törenine, İl başkanı Yavuz Karan, İlçe başkanı Mustafa Nadir, Ortahisar belediye başkan adayı Nazım Özcan,  Of belediye başkan adayı Emel Saral, Tonya belediye başkan adayı Hasan Kalyoncu, Düzköy belediye başkan adayı Abidin Çelik, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

İŞTE KARAN'IN  ÇOK TARTIŞILACAK KONUŞMASI

11 YILDA ZENGİNLEŞTİ

. Başbakan 11 yıl önce  bir işadamına diyor ki, ‘’Remzi durum iyi değil. Benim kız Amerika’da okuyor. Allahını seversen 20 bin dolar gönder. Yengeye selamlar.’’  Şimdi aynı Başbakan, 11 yıl sonra  dünyanın en zengin, en kudretli başbakanı oluyor.

PARA KASASI YERİNE AYAKKABI KUTUSU

. Ne demişlerdi: İktidar olunca  yasaklar, yolsuzluklar ve yoksulluk kalkacak. Ama bu iktidar 11 yılda ne yaptı. Türkiye'nin  kazanımları 36 milyar dolara yandaşlara peşkeş çekildi. Bu iktidar döneminde saman ithal eder duruma geldik. Bu iktidar döneminde fuhuş yüzde 400 arttı. Bu iktidar döneminde domuz eti kasaplara girdi. Bunlar döneminde para kasası yerine ayakkabı kutuları geçti. Ayakkabının kendisi 100 liraya, kutusu 150 liraya satılır oldu. Bu iktidarın damatlarının ayakkabı numarası 45, çocukların ise 50.

3.20131229134137.jpg

ÇALARKEN YAKALANDIN

. Bunların meşhur işareti var, dört parmak, dört bakan, malı götüren dört bakan. Malı götüren 4 bakan çıktı istifa etti. Bunlardan biri bizim hemşerimiz. Başbakana dedi ki ''Sen istifa et, Türkiye rahatlasın''. Şimdi kahraman oldu.  Ne kahramanı, sen çalarken yakalandın.

YATIRIM SÖZÜ VEREN İŞADAMLARI

. Bundan 4 ay önce bir gazeteye röportaj vermiştim. TOKİ'de yolsuzluk hortumları AKP Genel Merkezi'ne ve onun zengin işadamlarına bağlanmıştır demiştim. Şimdi anlıyor musunuz seçim dönemlerinde Trabzon'a gelip çalışan o işadamları, 1 milyar dolarlık yatırım sözü veren o işadamları, kimin cebindeki parayı çalmış.

HIRSIZIN KAHRAMANI OLMAZ

. İstifa edip kahraman gibi ortada dolaşan bakan ve yanındakiler yarın Trabzon'a geldiği zaman yanlarından geçerken lütfen ceplerinizi iyi tutun, cebinizdeki parayı çalarlar.

. Hiç kimse istifa ederek kahraman olamaz  Hırsızın kahramanı olmaz, kalitelisi olur. Bunlar hırsızın kalitelisidir.

1.20131229134210.jpg

ANAYASAYI DELEREK HIRSIZLIK YAPAN BAŞBAKAN

. Sayın Başbakan anayasal bir suç işlemektedir. Biz anayasayı delerek başbakanlık, cumhurbaşkanlığı yapanları gördük ama, anayasayı delerek hırsızlık yapan ilk başbakanı bu siyasi iktidar döneminde gördük.

BU SERVETİN KAYNAĞI NE

. Sayın Bakan kahraman oldu Ne kahramanı. Ramazanda Trabzon'da 40 bin koli dağıttılar, 8 trilyon bir bedeli. Sorduk o zaman Sayın Bakana, bu paranın kaynağı ne. Eğer sen kazancının kırkta birini dağıtıyorsan, nereden geliyor bu servetin kaynağı. Birilerine dağıttırıyorsan, kim bu birileri. Ne adına veriyor.

SEVGİLİSİ İE BAŞBAKAN KARŞILAMAK!

. Biz bu birilerini Başbakan Trabzon Havalimanı’ndan VİP'ten girerken, yabancı uyruklu sevgilileri ile Başbakanı karşılarken gördük. Gözaltına alınıp denetimli serbestlik yasası ile serbest bırakılan kişi.

AYDIN BIYIKLI FIKRASI

. Başbakan Trabzon'u, Karadeniz'i silmiş. Rize dışından tüm Karadeniz'de sildi. Trabzon'dan kimi yapacak. 4 milletvekili var, dördünü biraraya getirse bir tane bakan olmaz. Bir tanesi var hemşerimiz. Soruyorlar ona , ben anlamam diyor. Bizim bir milletvekili var Aydın Bıyıklıoğlu, mecliste el kaldırmış, Meral Akşener yönetiyor meclisi. .2-3 yıldır hiç konuşmamış, merak etmiş ne söyleyecek diye. Akşener, ‘’Bir dakika  Aydın bey söz istedi’’ diyor.  ''Sayın Başkan, hava çok sıcak. Şu klimanın derecesini biraz daha arttırabilir miyiz''

İSTİFA OLMAZ, İNTİHAR!

. İstifa ederek Türkiye rahatlamaz. Türkiye'nin rahatlaması için Sayın Başbakan'ın intihar etmesi gerekir. Çok açık ve net biçimde söylüyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel