Trabzon'dan Başbakan'a ''Dik Dur" mesajı

Türkiye’yi birkaç gündür sarsan yolsuzluk operasyonlarıyla ilgili olarak Trabzon’da bulunan 28 sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya gelerek, operasyonların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı itibarsızlaştırmaya yönelik olduğunu belirterek, “Dik dur E

Trabzon'dan Başbakan'a ''Dik Dur" mesajı

Türkiye’yi birkaç gündür sarsan yolsuzluk operasyonlarıyla ilgili olarak Trabzon’da bulunan 28 sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya gelerek, operasyonların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı itibarsızlaştırmaya yönelik olduğunu belirterek, “Dik dur Erdoğan millet seninle” dedi.

Trabzon Gazeteciler Cemiye’nde 28 STK adına basın açıklaması yapan Memur-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara, yaşananların asıl hedefinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’sız ve zayıf bir Türkiye olduğunu belirterek bu konuda halkı duyarlı olmaya çağırdı.

Yaşanan olaylardan dolayı Türkiye’nin 4 günde 40 milyar lira zarar ettirildiğini belirten Kara, “Adına yolsuzluk operasyonu denen ve doğrudan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı itibarsızlaştırmayı hedef alan bu mühendislik projesiyle Türkiye Halk Bankası üzerinden bu ülkeye 4 günde 40 milyar lira zarar ettirilmiştir. Hem ekonomik hem siyasi itibarsızlaştırma operasyonuna giydirilen ‘Kara para aklama’ iddiası, ülkemizin İran’la yaptığı ambargolu döneme ait ve ülke çıkarlarını gözeten meşru bir ticaretten ibarettir. ABD’nin hedefine koyduğu Halk Bankası’na operasyon yapanlar aslında kendi ülkesine operasyon yapmıştır. Türkiye ayağından vurulmuştur. Bu ağır operasyonla Çevre, İçişleri ve Ekonomi Bakanlıkları sos olarak serpiştirilmiştir. Bu bakanlıklar merkeze alınarak böylesi hain bir proje meşru gösterilmeye çalışılmaktadır. Hedef Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’sız ve zayıf bir Türkiye’dir. Bizler Trabzon’daki Sivil Toplum Kuruluşları ve gönülle kuruluşlar olarak esas kaybedenin millet olacağı bu küresel kumpanyayı yine milletin bozacağına yürekten inanıyor ve halkımızı duyarlı olmaya çağırıyoruz. Tayyip Erdoğan’lı bir Türkiye kontrol edemeyen küresel egemenler ve onların değişken işbirlikçileri Erdoğan’sız bir Türkiye istiyorlar. Buna izin vermeyeceğiz. Dik dur Erdoğan, sonuna kadar seninleyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler