Trabzon'dan Amerika uyarısı!

 MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Çarşıbaşı’ndaki istişare toplantısında barış sürecine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Sürecin direksi-yonunda ABD’nin olduğunu belirten Aydın, “Bu oyunun bozulması gerekir. AK Partili kardeşlerimize bunu iyi anla

Trabzon'dan Amerika uyarısı!

 

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Çarşıbaşı’ndaki istişare toplantısında barış sürecine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Sürecin direksi-yonunda ABD’nin olduğunu belirten Aydın, “Bu oyunun bozulması gerekir. AK Partili kardeşlerimize bunu iyi anlatmalıyız” dedi.  
 
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Çarşıbaşı İlçe Teşkilatı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, “Bu oyunun bozulması lazım. AKP’li kardeşlerimizi uyarmalı, bu işin sonunun acı ve gözyaşı olduğunu hatırlatmalıyız. Zaman ben vatanımı her şeyden çok severim deme zamanıdır. Anaların gözyaşları dinsin safsatası ile Türkiye daha çok kanın ve gözyaşının akacağı bir ortama gidiyor. Biz buna müsaade etmeyeceğiz” dedi. Çarşıbaşı Düğün Salonu’nda düzenlenen istişare toplantısında, İlçe Başkanı Cevat Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından geçtiğimiz dönem MHP’den Belediye Başkanı adayı olan Ahmet Çakır ve bazı partililerde söz alarak birer konuşma yaptılar. 
 
ÇARŞIBAŞI İLÇEMİZİ MHP İLE BULUŞTURACAĞIZ
Daha sonra kürsüye gelen İl Başkanı Muammer Demeli, AKP iktidarının Türk Milleti ile olan bağını kopararak, PKK ile yeni bağlar kurduğunu dile getirerek; “AKP, Milliyetçilik kavramını her zaman yanlış tarif ederek, bunalım sürecini sürekli yaşatmak istemiştir.  Biz Türk Milleti olarak anayasamızdan, evrensel değerlerden, tarihten, kültürümüzden insanlığa bakış acımızı her zaman ispatlamış bir milletiz. Bizle hiç kimse uğraşmasın, herkes aklını başına alsın. Ona göre hareket etsin. Tarih bunun örnekleriyle doludur. AKP’ye bugüne kadar oy vermiş arkadaşlarımızın bir vicdan muhasebesi yaparak tavır koyacaklarını düşünüyorum. Biz size güveniyor, inanıyor, Çarşıbaşı’nı MHP olarak istiyoruz.  2014 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilalli bayrağını Çarşıbaşı’nın direklerinde sallandıralım. Bu güç ve enerji Çarşıbaşı’nda her zaman olmuştur. Bundan sonra da olacaktır. Allah’ın izniyle Çarşıbaşı İlçemizi MHP ile buluşturacağız” dedi. 
 
BU İŞİN DİREKSİYONUNDA RECEP TAYYİP ERDOĞAN YOK, ABD VAR
İstişare toplantısında son konuşmayı MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın yaptı. Milletvekili Aydın, barış süreci olarak adlandırılan süreci sert bir dille eleştirerek şunları söyledi; “Türkiye öyle bir dönemden geçiyor ki ileride Türk Milleti’nin tarihi yazıldığında şu dönemde yaşayan her bir ferdin sorumluluğu olacak. Taşıdığımız sorumluluğu hatırlamamız lazım. Bu işin sonunun felaket olduğunu gören bir kardeşiniz olarak sizlere de bir sorumluluk yüklemem gerekiyor.  Şunu iyi bilin; bu işin direksiyonunda Recep Tayyip Erdoğan yok. Acı olan o. Kötü olan o. Vahim olan o. Bizi endişeye düşüren, yarın ne olacağız sorusunu bize sorduran o. Direksiyonda o olsa, ‘yine ülkemizde yetişen bir insan, ülkesini düşünür bir manevra yapar’ der gönlümüzü rahatlatabiliriz. Bu işin direksiyonunda ABD var. Bunu kimse söyleyemiyor. Direksiyon onda, irade onda. Şekillendirip biçimlendiren o.  Her zaman yaptığı gibi kendisine bu işi yürütecek insanları da buluyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel