Trabzon’daki zarlı kumarı jandarma kazandı

 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Yaylaköy Köyünde kahvehane işletmecisi A.B’nin işyerine Akçaabat İlçe Jandarma ekiplerinin yapmış olduğu incelemede kumar oynattığı tespit edildi.Edinilen bilgiye göre; Yaylaköy’de Kahvehanesi olan A.B (40) işletmesinde 5 ki

Trabzon’daki zarlı kumarı jandarma kazandı

 

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Yaylaköy Köyünde kahvehane işletmecisi A.B’nin işyerine Akçaabat İlçe Jandarma ekiplerinin yapmış olduğu incelemede kumar oynattığı tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre; Yaylaköy’de Kahvehanesi olan A.B (40) işletmesinde 5 kişiye kumar oynattığı iddiası ile hakkında yasal işlem yapıldı. Jandarma ekiplerinin gece uygulaması ile yapmış oldukları incelemede ‘ZAR’ atma tabiri ile bilinen kumar oynadıkları tespit edilen B.U, Ş.Y, K.K, Ş.T ve K.K hakkında 5326 kabahatli kanunlar muhalefetten işlem yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel