Trabzon'daki yağmurun ardından...

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde son günlerde etkili olan yağışlarda önemli maddi hasara neden olan seller yaşanırken, Trabzon’da dün akşamki yağışlarda ciddi bir hasar oluşmadı.Trabzon Belediyesi 100 kişilik ekibi ile birlikte hem yağış sırasında hem de yağışı

Trabzon'daki yağmurun ardından...

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde son günlerde etkili olan yağışlarda önemli maddi hasara neden olan seller yaşanırken, Trabzon’da dün akşamki yağışlarda ciddi bir hasar oluşmadı.

Trabzon Belediyesi 100 kişilik ekibi ile birlikte hem yağış sırasında hem de yağışın ardından şehir merkezinde mesai harcarken, yağışlarda birkaç dükkanı su basarken belediye ekiplerinin anında müdahalesi ile sular boşaltıldı.

Öte yandan Trabzon Belediyesi’nin beklenen şiddetli yağışlar öncesinde dere vadilerinde yaptığı temizlik mutlak bir sel baskınının da önüne geçti. Özellikle rögarların temizliği ve açık tutulmasına önem verilirken, kentte geçmişte yaşanan büyük su birikintilerine rastlanılmadı.

Meteoroloji yağışların devam edeceği uyarısında bulunurken, Doğu Karadeniz'de gün boyu devam etmesi beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın, zaman zaman etkisini arttırarak Trabzon, Rize, Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Yetkililer, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel