Trabzon'daki Üst geçit TBMM'de

Trabzon’un Ayasofya mahallesi, Sahil Caddesi’nde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan üstgeçidin bir tarafının rampa, diğer tarafının ise merdivenli olarak inşa edilmesi CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu tarafından hazırlanan soru önerg

Trabzon'daki Üst geçit TBMM'de

Trabzon’un Ayasofya mahallesi, Sahil Caddesi’nde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan üstgeçidin bir tarafının rampa, diğer tarafının ise merdivenli olarak inşa edilmesi CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu tarafından hazırlanan soru önergesi ile TBMM’ye taşındı. 

Canalioğlu, konuyla ilgili bir düzenleme yapılıp yapılmayacağını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a bir soru önergesi ile sorarak “Trabzon ili Merkez Fatih (Ayasofya) Mahallesi, Sahil Caddesi’nde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan üstgeçidin bir tarafının rampa, diğer tarafının ise merdivenli olarak inşa edilmesi tartışmalara konu olmuş ve buda yazılı - görsel basında sıkça yer almıştır. Tekerlekli sandalyeleriyle ya da çocuk arabalarıyla üstgeçidi kullanmak isteyen vatandaşlar, rampa kısmından rahatlıkla çıktıkları üstgeçitten geçip iniş kısmına geldiklerinde karşılarına merdivenler çıkmaktadır. Bu bilgiler çerçevesinde; Bakanlığınızın, mizah sanatçılarına da konu olan bu üst geçitteki yanlışlıkları düzeltmek için bir çalışması var mıdır ?” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel