Trabzon'daki tesisin temeli atıldı

Büyükşehir belediyesi olması yolunda ilerleyen Trabzon Belediyesi, saatte 240 ton asfalt üretebilen yeni tesisin temelini törenle attı. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye başkan yardımcıları ve daire amirlerinin katıldığı törenle

Trabzon'daki tesisin temeli atıldı

Büyükşehir belediyesi olması yolunda ilerleyen Trabzon Belediyesi, saatte 240 ton asfalt üretebilen yeni tesisin temelini törenle attı.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye başkan yardımcıları ve daire amirlerinin katıldığı törenle asfalt plentinin temeli atıldı. 90 günde kurulumu tamamlanacak olan asfalt plenti ile Trabzon'da asfaltlanmamış yol bırakılmaması hedefleniyor. Yeni asfalt plentinin kurulmasından sonra mevcut asfalt plenti yine çalışmaya devam edecek.

Törende konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu kaydederek, "Trabzon'umuz inşallah büyükşehir belediyesi olacaktır. Büyükşehir belediyesine de şehrin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak tesisler gerekmektedir. Biz saatte 240 ton kapasiteli çok modern bir asfalt plentinin 20 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulmasının başlangıcını yapıyoruz. 90 gün gibi bir zaman sonrasında bu işlem bitirilmiş ve makineler kurulmuş olacak. Böylelikle Trabzon'un tüm sokakları asfaltlandığı gibi çevre belediyelerimize, büyükşehir olduktan sonra da tüm ilimize daha iyi hizmet verme fırsatını bulacağız. Trabzon halkının bize verdiği güçle yeni asfalt plentinin kurulmasından mutluluk duyuyoruz. Trabzon çok daha iyilerine layık bir şehirdir" dedi.

Daha sonra kurban kesilerek asfalt plentinin temeli atıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel