Trabzon'daki telefon dinlemeleri

Haber61.NET - Haber Servisi - 17 Aralık operasyonlarının ardından emniyetteki yer değişikliklerinden Trabzon emniyeti nasibini aldı. Trabzon'da toplam 275 polis memurunun yeri değişirken bu polisler Ortahisar ilçesinde bulunan Taksim, Çarşı ve Gülbaharhat

Trabzon'daki telefon dinlemeleri

Haber61.NET - Haber Servisi - 17 Aralık operasyonlarının ardından emniyetteki yer değişikliklerinden Trabzon emniyeti nasibini aldı. Trabzon'da toplam 275 polis memurunun yeri değişirken bu polisler Ortahisar ilçesinde bulunan Taksim, Çarşı ve Gülbaharhatun polis merkezlerine gönderildiği öğrenildi. Öte yandan bu yıl yeni kurulan Ortahisar İlçe Emniyet müdürlüğünde görev yapacak amirler için İl Emniyet müdürlüğü Genel Müdürlüğe yazı yazarak Ankara’dan paralel yapıyla müdahil olmayan isimlerin atanmasını istediği öğrenildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile mücadele dairesinde ise EGM’den gelmiş müfettişlerin yapılan operasyonları araştırdığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre; polis müfettişleri paralel yapı olarak tabir edilen polis içinde ki grupların Trabzon’da ses getiren operasyonların altlarına imza atmaya hazırlandıkları sırada görevden alınan emniyet müdürü Ertan Yavaş’ın fark etmesiyle ortaya çıktığı öğrenildi. KOM şubesinin bu operasyonlarda dinleme yaptığı ve teknik takipte bulunduğu kişiler hakkında Savcı’dan izin alıp almadığı da araştırılıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel