Trabzon'daki sis ulaşımı etkiledi

Yağışlı hava, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bu sabahtan itibaren etkili olmaya başlarken, hava sıcaklıklarında da hissedilir bir düşüş oldu. Trabzon’da ise sabah saatlerinde oluşan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi. Kentin özellikle yüksek kesimlerinde göz g

Trabzon'daki sis ulaşımı etkiledi

Yağışlı hava, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bu sabahtan itibaren etkili olmaya başlarken, hava sıcaklıklarında da hissedilir bir düşüş oldu. Trabzon’da ise sabah saatlerinde oluşan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi. Kentin özellikle yüksek kesimlerinde göz gözü görmezken, kıyı kesimlerinde daha az etkili olan sis hava ulaşımında aksamalara neden oldu. Trabzon Havalimanı’nda görüş uzaklığının 2 kilometrenin altına düşmesi sonucu İstanbul- Trabzon uçak seferleri, yaklaşık 1.5 saate varan rötarlarla gerçekleşti.

Meteoroloji yetkilileri, sisin yüksek kesimlerde etkisini akşam saatlerine kadar sürdüreceğini, daha sonra yerini yağmura bırakacağını belirtti. Trabzon şehir manzarasının en güzel izlenebildiği yerlerden Boztepe’de ise görüş uzaklığı yer yer 200 metreye kadar düştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler