Trabzon'daki şiddete ceza!

Trabzon'da yaklaşık 1,5 yıl önce kendisinden izinsiz dışarda dolaşan eşiyle tartışıp burnunu kırdığı gerekçesiyle yargılanan sanık 4 yıl 2 hapis cezasına çarptırıldı.Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, mahkeme hakimi Salih B.'yi (31) resm

Trabzon'daki şiddete ceza!

Trabzon'da yaklaşık 1,5 yıl önce kendisinden izinsiz dışarda dolaşan eşiyle tartışıp burnunu kırdığı gerekçesiyle yargılanan sanık 4 yıl 2 hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, mahkeme hakimi Salih B.'yi (31) resmi nikahlı eşi Tülay B.'yi (24) darp ettiği gerekçesiyle önce 1 yıl hapis cezasına çarptırırken, daha sonra bu suçu eşine karşı işlediğinden dolayı cezasını 1 yıl 6 ay hapse çıkardı. Mahkeme hakimi ,sanık Salih B'yi eşinin yüzünde sabit iz meydana gelebilecek şekilde yaralandığı gerekçesiyle cezasını 5 yıl hapse çıkartırken, bu cezasında daha sonra 4 yıl 2 ay hapis olarak belirledi.

Duruşmada mağdur Tülay B., ifadesinde sahilde gezindiği sırada eşinin yanına gelerek dışarı yalnız çıktığı için kendisine kızarak aralarında sözlü tartışma yaşadıklarını sonrasında ise eşinin burnunu kırdığını belirtti. Tülay B., ifadesinde eşinden şikayetçi olmadığını bir tazminat talebinin de bulunmadığını belirtti.
Sanık Salih B. ise eşi ile aralarında boşanma davası bulunduğu belirterek eşine kendisinden izinsiz dışarıda gezdiği için kızdığını söyledi. Salih B. eşine yumruk attığını hatırlamadığını ve bundan dolayı da pişman olduğunu belirtti.

Öte yandan 27 Temmuz 2010 günü İskenderpaşa Mahallesi İmperial Köprüsü altında meydana gelen olayda, Salih B, eşi Tülay B’yi kendisinden izinsiz tek başına dolaştığından dolayı tartışmış, tartışmanın ardından yüzüne yumruk vurmak sureti ile basit tıbbı müdahale ile düzelmeyecek, vücudunda kemik kırığı oluşacak ve yüzünde sabit iz oluşturacak şekilde eşini yaraladığı iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler