Trabzon'daki şebeke çökertildi!

Trabzon'da hırsızlık yaptıkları öne sürülen suç örgütü üyesi 3 kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Trabzon, Yomra ve Akçaabat jandarma komutanlıklarının sorumluluk alanlarında çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olaylarına ilişkin yürütülen soruş

Trabzon'daki şebeke çökertildi!

Trabzon'da hırsızlık yaptıkları öne sürülen suç örgütü üyesi 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Trabzon, Yomra ve Akçaabat jandarma komutanlıklarının sorumluluk alanlarında çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olaylarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suretiyle hırsızlık yaptıkları belirlenen örgüt lideri M.C.Ö. ile örgüt üyesi 2 kişi, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, hırsızlıkta kullanıldıkları tespit edilen bir kiralık otomobil ve çeşitli aletler ile çalıntı oldukları belirlenen bilgisayar, DVD çalar, halı, elektrik süpürgesi, bakır kap, cep telefonu gibi çeşitli eşyalar ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.C.Ö. ile 2 şüpheli, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel