Trabzon'daki saldırının ardından...

Trabzon’da zimmetine para geçirmek suçundan 2 ay önce tutuklanan ve bugünkü duruşmada tahliye olan banka müdürü ile karşılamaya gelen yakınlarına, cezaevi çıkışında otomobilden silahlı saldırı düzenlendi. Dehşet dolu dakikaların yaşandığı saldırıda iki ki

Trabzon'daki saldırının ardından...

Trabzon’da zimmetine para geçirmek suçundan 2 ay önce tutuklanan ve bugünkü duruşmada tahliye olan banka müdürü ile karşılamaya gelen yakınlarına, cezaevi çıkışında otomobilden silahlı saldırı düzenlendi. Dehşet dolu dakikaların yaşandığı saldırıda iki kişi hafif yaralanırken, polis kaçan otomobildeki zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Olay bugün saat 20.30 sıralarında Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevi önünde meydana geldi. Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi'nde bulunan bir bankada zimmetine para geçirdiği iddiasıyla geçtiğimiz Nisan ayında tutuklanan banka müdürü Derviş Bahadır, bugün Trabzon 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti banka müdürü Derviş Bahadır’ın kefaletle tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Kararın ardından işlemlerin tamamlanmasıyla saat 20.30 sıralarında Bahçecik Cezaevi'nden tahliye edilen Derviş Bahadır’ı yakınları karşıladı. Derviş Bahadır, karşılamaya gelen 46 yaşındaki Mustafa Bahadır ve 36 yaşındaki Metin Bahadır ile cezaevi dışında yürürken, yakınlarından geçen siyah renkli bir otomobilden (Wolksvagen Passat) rastgele ateş açıldı. Dehşet dolu dakikaların yaşandığı saldırıda Metin Bahadır ve Mustafa Bahadır sol ayaklarına isabet eden birer kurşunla yaralandı. Mustafa Bahadır Özel Karadeniz Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Metin Bahadır ise Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Saldırıdan sonra görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, kaçan aracı MOBESE kameralarından takibe aldı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel