Trabzon'daki riskli alanlar açıklandı

Bakanlar Kurulu, Ankara, Adana ve Trabzon'da bulunan bazı alanların riskli alan ilan edilmesine ilişkin kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.Trabzon'un, Merkez İlçesi, Erdoğdu Mahallesi, Adana'nın, Yüreğir İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Ankara'nın Mamak

Trabzon'daki riskli alanlar açıklandı



Bakanlar Kurulu, Ankara, Adana ve Trabzon'da bulunan bazı alanların riskli alan ilan edilmesine ilişkin kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon'un, Merkez İlçesi, Erdoğdu Mahallesi, Adana'nın, Yüreğir İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Ankara'nın Mamak İlçesi, Hüseyingazi, Altıağaç ve Karaağaç mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanların riskli alan ilan edilmesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2'nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca kararlaştırıldı.

Resmi Gazete'de, riskli alan ilan edilen yerlerin sınır ve koordinatlarını gösteren krokiler de yer aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel