Trabzon'daki olaylara Valilik'ten açıklama...

Trabzon Valiliği'nden Trabzon'da, İstanbul Taksim'de yapılan Gezi Parkı eylemine destek veren gruplarla karşıt görüşlü grup olayları ile ilgili açıklama geldi Trabzon Valiliği'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Trabzon’da bugün Meyda

Trabzon'daki olaylara Valilik'ten açıklama...
Trabzon Valiliği'nden Trabzon'da, İstanbul Taksim'de yapılan Gezi Parkı eylemine destek veren gruplarla karşıt görüşlü grup olayları ile ilgili açıklama geldi
 
Trabzon Valiliği'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;
 
"Trabzon’da bugün Meydan Parkı Atatürk Anıtı önünde saat 17.30 sularında İstanbul’daki Gezi Parkı olaylarına destek amaçlı protesto gösterisi yapmak isteyen yaklaşık 60 kişi toplandı. 
 
Bu sırada Meydan Parkı’nda bulunan vatandaşlarla bu grup arasında sözlü sataşmalar yaşandı. Olayların büyümemesi için güvenlik kuvvetleri araya girdi. Protestocu grup oradan ayrılarak KESK binasına gitti. Polisin anında müdahalesiyle olaylar büyümeden önlenirken, bu sırada yaşanan arbedede Çaykara nüfusuna kayıtlı 44 yaşında R. B.  isimli şahıs elinden kesici bir aletle hafif şekilde yaralandı.  Olayın şüphelisi olarak daha önceden sabıkası olduğu öğrenilen E.K. isimli şahıs tespit edilmiş olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel