Trabzon'daki o olaya açıklık!

Trabzon'da O.D. isimli şahsın bir bayanı taciz ettiği yönünde çıkan haberlere O.D.'nin ailesi tarafından açıklama yapıldı.Aile yakınlarından alınan bilgiye göre, böyle bir şeyin olmadığı belirtildi.O.D.'nin aile yakınlarından yapılan açıklamada, "Aile yak

Trabzon'daki o olaya açıklık!

Trabzon'da O.D. isimli şahsın bir bayanı taciz ettiği yönünde çıkan haberlere O.D.'nin ailesi tarafından açıklama yapıldı.

Aile yakınlarından alınan bilgiye göre, böyle bir şeyin olmadığı belirtildi.

O.D.'nin aile yakınlarından yapılan açıklamada, "Aile yakınımız O.D. zaten çıkarıldığı savcılık tarafından serbest bırakıldı. Böyle bir şey yok. Bu iddia doğru değil. O.D. hakkında iddia edilen olayın doğru olmadığı polisler tarafından alındıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakıldığını belirtmek isteriz. Bir çarpma sonucu yanlış anlaşılmadan dolayı bu tarz yanlış algılama olmuştur. Bu tür şeyi yakınımız asla yapmaz" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler