Trabzon'daki o okul şampiyona yolunda

Meşeli Ortaokulu Oryantiring Takımı, Yıldızlar ve Kızlar kategorisinde Trabzon’u temsilen Malatya’da yapılacak olan gurup yarışmalarına katılarak Türkiye Şampiyonası için mücadele edecek.Takım antrenörü Savaş Çergel Oryantiring’in arazide pusula ve harita

Trabzon'daki o okul şampiyona yolunda

Meşeli Ortaokulu Oryantiring Takımı, Yıldızlar ve Kızlar kategorisinde Trabzon’u temsilen Malatya’da yapılacak olan gurup yarışmalarına katılarak Türkiye Şampiyonası için mücadele edecek.

Takım antrenörü Savaş Çergel Oryantiring’in arazide pusula ve haritadan yararlanarak belirlenen hedefleri en kısa sürüde bulmaya yönelik bir spor dalı olduğunu ifade ederek, “bu spor dalı hakkında özellikle Trabzon pek bilgi sahibi değil. Amacımız oryantiriği tanıtıp yaygınlaştırmaktır” dedi.

Trabzon’u Gençler kategorisinde Trabzon Erdoğdu Lisesi, Yıldızlar kategorisinde ise Akçaabat Meşeli Ortaokulunun temsil edeceğini söyleyen Çergel, Oryantiring sporunun dezavantajlarından biri mevcut çizilmiş haritaların yeteri miktarda olmaması ve seyirciye yönelik bir yönünün olmamasıdır” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Çergel, "KTÜ Beden Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlilerinden Fatih Bektaş Hocamıza bize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel