Trabzon'daki o kemençeciden şok itiraf!

Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi'nde 19 erkek çocuğa cinsel istismar ve tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan kemençe sanatçısı 34 yaşındaki İrfan A., "9 yaşında tecavüze uğradım. Bu olaydan sonra hayatımı eşcinsel olarak geçirdim ve pasif eşcinselim

Trabzon'daki o kemençeciden şok itiraf!
Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi'nde 19 erkek çocuğa cinsel istismar ve tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan kemençe sanatçısı 34 yaşındaki İrfan A., "9 yaşında tecavüze uğradım. Bu olaydan sonra hayatımı eşcinsel olarak geçirdim ve pasif eşcinselim" diyerek kendini savundu.
 
İrfan A. ile ilgili ilk şikayet geçen yıl Vakfıkebir İlçesi'nde yaşayan bir aileden geldi. 13 yaşındaki O.Ş., İrfan A.'nın kendisini oral sekse zorladığını üvey annesi Selver Ş.'ye anlattı. Ailenin polise şikayette bulunması üzerine  hakkında soruşturma başlatılan İrfan A.'nın 18 erkek çocuğa daha çeşitli zamanlarda cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. İrfan A., Vakfıkebir Sulh Ceza Mahkemesi tarafından 19 mağdura karşı cinsel istismar, hürriyeti tahdit, cinsel taciz ve müstehcenlik suçlamasıyla tutuklandı.
 
'9 YAŞINDAYKEN TECAVÜZE UĞRADIM'
 
Trabzon 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün ilk kez hakim karşısına çıkan tutuklu sanık İrfan A., ifadesinde şunları söyledi:
 
"Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. 9 yaşındayken tecavüze uğradım. Yaşadığım o olay halen her anı ile aklımda. Bu olaydan sonra hayatımı eşcinsel olarak geçirdim ve pasif eşcinselim. Kesinlikle iddia edildiği gibi mağdurlara yönelik herhangi bir cinsel eylemde bulunmadım. Aktif olarak erkek rolü ile bir cinsel ilişkiye girip giremeyeceğim hususunda her türlü testin yapılmasına razıyım. Üç tane albümü olan sanatçıyım. İddia konusu işleri yapacak cahil birisi değilim."
 
 Savcılıktaki ifadesinin yanlış yazıldığını da iddia eden İrfan A. "4 yıldır cinsel ilişkiye girmediğimi söyledim. Ancak tersi yazılmış. 2013 yılında basur ameliyatı oldum. Ayrıca çocukların cinsel ilişkisini telefonum ile kaydettiğimi söylemedim" dedi.  
 
Mahkeme Vakfıkebir Cumhuriyet Savcılığındaki soruşturma detaylarının dosyaya eklenmesini talep ederek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler