Trabzon'daki o düğünün ardından!

Trabzon’da iki gün önce düğün çıkışı çıkan kavganın ardından gelin ve damat suskunluğunu bozdu.Kavganın ardırdan bir araya gelen ve açıklama yapan gelin ve damat düğün çıkışı yaşanan olaylara çok üzüldüklerini ancak olayın dışarıdan bazı kişilerin karışma

Trabzon'daki o düğünün ardından!

Trabzon’da iki gün önce düğün çıkışı çıkan kavganın ardından gelin ve damat suskunluğunu bozdu.

Kavganın ardırdan bir araya gelen ve açıklama yapan gelin ve damat düğün çıkışı yaşanan olaylara çok üzüldüklerini ancak olayın dışarıdan bazı kişilerin karışmasıyla bu kadar büyüdüğünü belirttiler. 

Düğün çıkışı büyüklerin imam nikahı konusundaki tartışmasına gençlerin dahil olmasıyla kavganın çıktığını belirten damat Adem Kurtoğlu, “Hayatımın en mutlu günüydü, her şey güzel gidiyordu.

Salon çıkışı köydeki büyüklerimizi ziyaret etmek için araçlara doğru yürüyorduk. O sırada büyüklerimiz imim nikahı konusunda konuşuyorlardı. Ben ne olduğunu anlamadım ve birden ortalık karıştı. Beni kavgaya dahil olmayım diye orada bulunan bir pasajın içine koydular. Çıktığımda en mutlu günüm ise zehir oldu” dedi. 

Çıkan kavgada iki ağabeyi yaralanan gelin Aysel (Gayret) Kurtoğlu ise, “Düğün çıkışı babam imam nikahının kıyılmasını istedi. Ancak eşimin yakınları bu konuda siz rahat olun bizler bu gece köye gidip geldikten sonra bu nikahı kıyarız demelerinin üzerine tartışma çıktı.

Kavganın çıktığı esnada büyüklere yapmayın diye çok yalvardım ancak beni kimse dinlemedi. Tartışmaya dışarıdan kimse karışmasaydı olay böyle büyümezdi” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel