Trabzon'daki o çukuru biz açmadık

Trabzon Belediye başkan yardımcısı Necip Sevinç haberde bahsi geçen Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Trabzon'un en işlek Alışveriş merkezleri arasındaki köprü üzerindeki yaya geçidinin belediye alanları içinde bulunmadığını söyledi. “belediye bunu görmüy

Trabzon'daki o çukuru biz açmadık

Trabzon Belediye başkan yardımcısı Necip Sevinç haberde bahsi geçen Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Trabzon'un en işlek Alışveriş merkezleri arasındaki köprü üzerindeki yaya geçidinin belediye alanları içinde bulunmadığını söyledi. “belediye bunu görmüyor mu? şeklinde çıkan haber üzerine konuşan Sevinç “ Haberde bahsi geçen yer belediyenin sorumluluk alanında değildir. O nedenle orda bizim bir çalışmamız olmadı. Burası başka bir kurumun yetki alanında.’Açık bırakılan çukurun Trabzon Belediyesi ile zerre kadar bir ilişkisi yok. Burası Alış Veriş Merkezi’ni KTÜ’ye bağlayan yoldur. Orda gördüğünüz çukur, ne bir yağmur suyu, ne içme suyu, ne de bir kanalizasyonla ilgili yapılan bir çalışmadır. Oradaki çukur’u hangi kurum, ne amaçla açtı, onu da bilmiyoruz. Belediyenin yaptığı bir çalışma olsa ve o çukuru biz açsak o şekilde bırakmazdık, Belediyemiz zaten başka bir kurumun yetki alanında olan bir yerde izinsiz bir işlem yapamaz. Belediye’nin yer altındaki işlevi, kanalizasyon ve içme suyudur. Orda açılan kanal ne kanalizasyon için ne su için açılmıştır. Orası bizim değil başka bir kuruluşun yetki alanı içindedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel