Trabzon'daki Kuran Kursu Türkiye'de 3. oldu

Yarışmada Trabzon’u Yeşilyalı merkez Kevser Kuran Kursu temsil etti. İlimizi temsil eden Yeşilyalı Kevser Kız kuran kursu öğrencisi Feyzanur Albayrak Türkiye üçüncüsü oldu.İstanbul Pendik teki yarışmaya Arsin Müftüsü Paşa Bektaş, Yeşilyalı ilme Hizmet vak

Trabzon'daki Kuran Kursu Türkiye'de 3. oldu

Yarışmada Trabzon’u Yeşilyalı merkez Kevser Kuran Kursu temsil etti. İlimizi temsil eden Yeşilyalı Kevser Kız kuran kursu öğrencisi Feyzanur Albayrak Türkiye üçüncüsü oldu.

İstanbul Pendik teki yarışmaya Arsin Müftüsü Paşa Bektaş, Yeşilyalı ilme Hizmet vakfı başkanı Ahmet Özdemir, Yeşilyalı Kevser Kız kuran kursu müdürü Kemal Aysan, Yeşilyalı belediye başkanı Hüseyin Fidan ve diyanet işleri başkanlığı yetkilileri ve temsilcileri katıldı.

Arsin Müftüsü Paşa Bektaş yarışmayla ilgili yaptığı açıklamada; başarılarına alıştığımız Yeşilyalı merkez Kuran Kursu başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ülke çapında Kuran eğitimi ve hafızlık eğitiminde marka olan kuran kursumuz ilimizin ve bölgemizin gururu haline gelmiştir. Arsin artık ülke çapında Kuran eğitimi ve başarılı hafızlarıyla tanınmaktadır. Bu da bizlerin göğsünü kabartmaktadır. Başta Yeşilyalı ilme hizmet vakfı olmak üzere ilçemizde ve ilimizde kuran eğitimine devam eden idareci, öğretmen ve öğrencilere sevgilerimi sunuyor hepsini tebrik ediyorum. İlçemiz bu alanda ülke çapında ve dünyada en güzel örneklerden biridir. Bu eğitim çalışmalarının ve hafızlık müessesesinin devam etmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum dedi.

İstanbul Pendik İlçesi Atatürk Kültür Evi’nde yapılan yarışmada sıralama böyle oldu:

1. Nesrin Işık (Konya Ereğli Topak Kız Kur’an Kursu) 2. Elif Gün (İstanbul Karagümrük Tuba Kız Kur’an Kursu) 3. Feyzanur Albayrak (Trabzon Yeşilyalı beldesi Kevser kur’an Kursu)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler