Trabzon'daki konser iptal mi?

Türkiye'nin yıkıldığı şehit haberi Trabzon'daki Tarkan Konserinin hala yapılacak m? Bu konser iptal edilmeli... Türkiye kan ağlarken insanlar eğlenecek mi? Fanta bu konseri derhal iptal etmeli...Fanta'nın sporsorluğunda bu akşam KTÜ'de saat 20:00'da yapıl

Trabzon'daki konser iptal mi?

Türkiye'nin yıkıldığı şehit haberi Trabzon'daki Tarkan Konserinin hala yapılacak m? Bu konser iptal edilmeli... Türkiye kan ağlarken insanlar eğlenecek mi? Fanta bu konseri derhal iptal etmeli...

Fanta'nın sporsorluğunda bu akşam KTÜ'de saat 20:00'da yapılması planlanan Tarkan ve Manga Konseri iptal olacak mı?

Türkiye, Diyarbakır Silvan'daki çıkan çatışma sonucu 13 şehit haberiyle kan ağlarken, kafalarda "Trabzon'da bu konser yapılacak mı?" sorusunu oluşturdu.

Konserin iptal edilip edilmeyeceğiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

TRABZON HALKI: DERHAL İPTAL EDİLSİN

Haber61.Net'in servis ettiği haberin ardından gelen telefonlarda  Trabzon halkı, bu konserin yapılacak olmasına çok tepkili ve konserin derhal iptal edildiğinin duyurulduğu bir açıklama yapılmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel