Trabzon'daki kadın kazada öldü

Trabzon’da meydana gelen trafik kazasında yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadın bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.Kaza, Konaklar Mahallesi Havaalanı Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serkan K. yönetimindeki özel bir ka

Trabzon'daki kadın kazada öldü

Trabzon’da meydana gelen trafik kazasında yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadın bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Konaklar Mahallesi Havaalanı Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serkan K. yönetimindeki özel bir kargo firmasına ait 34 UC 9742 plakalı araç yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Nuray Pişiren’e (53) çarptı. Ağır şekilde yaralanan Pişiren, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılırken burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özel bir firmada temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Nuray Pişiren’in cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilirken, sürücü Serkan K. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler