Trabzon'daki kaçakçılık davası

Trabzon'da silah kaçakçılığına yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden 3'ü tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerindeki küçük çaplı atölyelerde ürettikleri silahları, çeşitli illerde pazarladıkları iddiasıyla yakalanan 8

Trabzon'daki kaçakçılık davası

Trabzon'da silah kaçakçılığına yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerindeki küçük çaplı atölyelerde ürettikleri silahları, çeşitli illerde pazarladıkları iddiasıyla yakalanan 8 kişinin polisteki işlemleri tamamlandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince adliyeye çıkartılan zanlılardan 3'ü sevk edildikleri mahkemece tutuklandı, diğerleri ise serbest bırakıldı. Olayla ilgili bir kişinin de arandığı öğrenildi.

Trabzon kent merkezi ile bazı ilçelerde geçen hafta yapılan eş zamanlı operasyonda yakalanan zanlılarla birlikte 2'si kuru sıkı 4 tabanca, bir uzun namlulu tüfek ve bu silahlara ait çok sayıda şarjör, mermi ile silah yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel