Trabzon'daki kablo hırsızları!

Trabzon'un Çaykara ilçesinde kiraladıkları araçla hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Çaykara ilçe merkezinde dün meydana gelen olayda, Birol A., Mursel D. ve Yavuz T.'nin kiraladıkları bir otomobil

Trabzon'daki kablo hırsızları!

Trabzon'un Çaykara ilçesinde kiraladıkları araçla hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Çaykara ilçe merkezinde dün meydana gelen olayda, Birol A., Mursel D. ve Yavuz T.'nin kiraladıkları bir otomobil ile Hüseyin Karaçay'a ait inşaattan yaklaşık 8 bin TL tutarındaki elektrik tesisat kablolarını çaldığı iddia edildi. Şahısların ateşte yakarak erittikleri kablolardan elde ettikleri malzemeleri de yaklaşık bin TL'ye hurdacıya sattıkları belirlendi. Bir görgü tanığının ifadesinden yola çıkan ekipler şahısların kaçtığı aracın plakasını tespit etti. Çaykara ve Of İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri ortak çalışmayla 3 kişiyi Of ilçesinde yakaladı.

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Birol A., Mursel D. ve Yavuz T. Çaykara Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Şahısların daha önceden de benzer suçlardan sabıkalarının olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler