Trabzon'daki ışıklarda zor anlar

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde terminal kavşağındaki trafik lambalarının gün boyu yanmaması sürücülere zor anlar yaşattı. Trafik lambalarının yanmamasından dert yanan sürücüler ve vatandaşlar, burasının ilçede en çok trafik kazasının meydana gelen noktas

Trabzon'daki ışıklarda zor anlar

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde terminal kavşağındaki trafik lambalarının gün boyu yanmaması sürücülere zor anlar yaşattı.

Trafik lambalarının yanmamasından dert yanan sürücüler ve vatandaşlar, burasının ilçede en çok trafik kazasının meydana gelen noktası olduğunu ve yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.

Terminal kavşağında, Vakfıkebirli olmayan ve ilçeye giriş çıkış yapan sürücülerin trafik lambası çalışıyor zannederek, çalışmayan lamba önünde durmaları ilginç görüntüler ortaya çıkarıyor. Çevredeki vatandaşların meraklı bakışları ve uyarıları üzerine lambanın yanmadığını anlayan sürücüler, yollarına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel