Trabzon'daki hırsız yakalandı

Trabzon'da 2 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptığı öne sürülen bir kişinin yakalandığı bildirildi.Trabzon Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 11 ile 23 Mart 2011 tarihlerinde, Kemerkaya Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 2 ayrı iş yerinin kapısını

Trabzon'daki hırsız yakalandı

Trabzon'da 2 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptığı öne sürülen bir kişinin yakalandığı bildirildi.

Trabzon Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 11 ile 23 Mart 2011 tarihlerinde, Kemerkaya Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 2 ayrı iş yerinin kapısını açarak içeri giren kişi ya da kişilerin bazıları dizüstü bilgisayar olmak üzere 7 bilgisayar, 12 kontörmatik ile çeşitli elektronik cihazları çalmasının ardından Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, olaya karışan zanlıları yakalamak için çalışma başlattığı belirtildi.

Çalışmalar sonucu, her iki iş yerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen F.K'nin yakalandığı belirtilen açıklamada, bu kişiden ele geçirilen 5 bilgisayar ile çeşitli elektronik eşyanın sahiplerine teslim edildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel