Trabzon'daki hırsız uyanık çıktı!

Trabzon'da, genç bir kızın çantasını almak isteyen kapkaççı, çantada 5 lira olduğunu öğrenince çantayı bırakıp uzaklaştı.Alınan bilgiye göre, Araklı ilçesi Özgen Mahallesi'ndeki bir fındık fabrikasının yanında yürüyen Ayşe Özkan'ın (24) yanına yaklaşan bi

Trabzon'daki hırsız uyanık çıktı!

Trabzon'da, genç bir kızın çantasını almak isteyen kapkaççı, çantada 5 lira olduğunu öğrenince çantayı bırakıp uzaklaştı.

Alınan bilgiye göre, Araklı ilçesi Özgen Mahallesi'ndeki bir fındık fabrikasının yanında yürüyen Ayşe Özkan'ın (24) yanına yaklaşan bir kapkaççı, genç kızın kolundaki çantasını almak istedi.

Özkan'ın içinde 5 lira olan çantasını vermemek için direnmesi üzerine taraflar arasında boğuşma yaşandı.

Bu sırada çantada 5 lira olduğunu öğrenen ve bu parayı beğenmeyen kapkaççı, genç kızın çantasını almaktan vazgeçip olay yerinden uzaklaştı.

Olay sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuran Ayşe Özkan, ifadesinde, 20-25 yaşlarındaki bir erkek kapkaççının kendisine herhangi bir şey sormadan çantasını almaya çalıştığını belirterek, ''Çantada 5 lira olduğunu anlayınca bu parayı beğenmeyip yanından uzaklaştığını'' anlattığı öğrenildi.

Polis, genç kızın şikayetiyle kapkaççıyı yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler