Trabzon'daki hırsız topları aldı

Trabzon'da spor malzemeleri satılan mağaza ile kuaföre giren ve güvenlik kamerası kayıtlarından çocuk olduğu anlaşılan şüpheli, biri futbol olmak üzere 4 top, bir miktar para ve şampuanları alarak kaçtı. İskenderpaşa Mahallesi Kasımoğlu Sokak'ta bir iş ha

Trabzon'daki hırsız topları aldı

Trabzon'da spor malzemeleri satılan mağaza ile kuaföre giren ve güvenlik kamerası kayıtlarından çocuk olduğu anlaşılan şüpheli, biri futbol olmak üzere 4 top, bir miktar para ve şampuanları alarak kaçtı.

İskenderpaşa Mahallesi Kasımoğlu Sokak'ta bir iş hanına gece saatlerinde, sokaktaki aydınlatmanın yetersiz olmasından da faydalanarak giren şüpheli, işletmeciliğini Mesut Aydın'ın yaptığı kuaför dükkanının kapısını levye ile zorlayarak açtı. İş yerinden bir miktar para ile şampuan alan şüpheli, ardından iş hanında diğer dükkanların bulunduğu koridora açılan kapıyı zorlayarak açtı.

Burada levye ile kapısını açtığı spor malzemeleri satılan İsmet Altıntaş'a ait mağazaya giren şüpheli, 4 top ile kasadaki bir miktar bozuk parayı aldı.

Aynı iş yerindeki spor ayakkabı, forma, madalya gibi ürünlere dokunmayan şüpheli, daha sonra iş hanındaki 3 ayrı mağazanın kapısını zorlayıp hırsızlık yapmak istedi. Bu 3 iş yerlerine giremeyen şüpheli, yaya olarak olay yerinden kaçtı. Olayın ardından iş hanına gelen polis, kapısı levye ile zorlanmasına karşın açılamadığı için hırsızlık yapılamayan ve hediyelik eşya satılan bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

İnceleme sonucu, iş hanına giren, hediyelik eşya satılan dükkanında kapısını levye ile zorlayarak açmak isteyen şüphelinin 18 yaşından küçük bir kişi olduğu belirlendi.

Güvenlik kamerası görüntülerine el koyup, hırsızlık yapılan ya da yapılmak istenen diğer iş yerlerinde de inceleme yapan polis, şüpheliyi yakalamak ve başka suç ortağının olup olmadığını belirlemek için çalışma başlattı.

- FORMA VE MADALYALARI ALMADI-                                    

Spor malzemeleri satılan mağazanın sahibi İsmet Altıntaş, AA muhabirinin, şüphelinin her türlü spor malzemesi bulunan dükkanında madalya, spor ayakkabı, forma, eşofman gibi malzemelerini çalmadığını belirtti. Altıntaş, 'Kasamdaki madeni bozuk paralar ile 4 tane top çalındı. Bir futbol, bir voleybol ve 2 tanede hentbol topunu alarak gitti' dedi.

Altıntaş, hırsızın neden futbol topu çalmış olabileceğinin sorulması üzerine de zanlının güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildiğini anımsatarak, 'Çocuk olduğu için top daha fazla ilgisini çekmiş olmalı. Şikayetçi olduk' şeklinde konuştu.

Kuaför dükkanı işletmecisi Mesut Aydın da hırsızlığın gece saatlerinde yaşandığına dikkati çekerek, 'Saat 01.00'da polislerin aramasıyla iş yerime geldiğimde kapıların zorlanıp açıldığını ve şampuanlarımız ile bir miktar paramın çalındığını fark ettim' dedi.

Sokağın yeterli aydınlatmaya sahip olmadığını iddia eden Aydın, 'Sokağın aydınlatılması için belediyeye ne kadar müracaat ettiysek, bunu yapmadılar. Biz iş yeri sahipleri olarak önlem alacağız ama belediyenin de bu kamusal alanları aydınlatma konusunda çok duyarsız olduğunu gördük. Bu sokakta hiç sokak lambası yok. Sokağın aydınlatılmasını istiyoruz' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler