Trabzon'daki heyelan 1 kişiye ulaşıldı

Trabzon'un Yomra ilçesi Taşdelen köyünde dün fındık toplarken yaşanan heyelan sonucu kaybolan gelin kaynanadan kaynananın cesedi bulundu.İlçenin Gozdeğirmen mevkiinde dün fındık bahçesinde fındık topladıkları sırada yaşanan heyelana kapılarak kaybolan Şak

Trabzon'daki heyelan 1 kişiye ulaşıldı

Trabzon'un Yomra ilçesi Taşdelen köyünde dün fındık toplarken yaşanan heyelan sonucu kaybolan gelin kaynanadan kaynananın cesedi bulundu.

İlçenin Gozdeğirmen mevkiinde dün fındık bahçesinde fındık topladıkları sırada yaşanan heyelana kapılarak kaybolan Şakire Ateş (70) ve gelini Neriman Ateş’i (50) arama çalışmaları bugün sabah saatlerinde sonuç verdi. Şakire Ateş’in cansız bedeni Taşdelen köyünde toprak yığınlarının altında bulunurken, Neriman Ateş’i arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Köylülerden Derya Taşkara yaşanan sel ve heyelan olayı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yağmur dün saat 15.00 sıralarında başladı. Çok şiddetli bir yağıştı. Kaybolan gelin-kaynana fındık bahçesinde birlikte fındık topluyorlardı. Fındıklığın bulunduğu yer 300 metrelik bir alan. Burası heyelan sonucu komple koptu. Dünden bu yana arıyorduk. Bugün sabah Şakire Ateş’e ulaştık” dedi.

Taşkara, elektrik ve sularının kesik olduğunu belirterek yetkililerden yardım istedi.
Öte yandan dün taşan dere suları ve toprak kaymaları nedeniyle ulaşıma kapanan Yomra-Özdil karayolu ulaşıma açıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel