Trabzon'daki hastaneleri bize anlattı

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl Numune hastanesinin yıkılmayacağını söyledi. Haber61.NET'e yapmış olduğu açıklamada Erdöl, " Numune Hastanesi yıkılmayacak. fakat daha kullanışlı bir hastane olması için bazı yerlerinde in

Trabzon'daki hastaneleri bize anlattı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl Numune hastanesinin yıkılmayacağını söyledi. Haber61.NET'e yapmış olduğu açıklamada Erdöl, " Numune Hastanesi yıkılmayacak. fakat daha kullanışlı bir hastane olması için bazı yerlerinde inşaatlık çalışmalar olcak."dedi.

Şükrü ÜÇÜNCÜ / Ankara

Fatih Devlet Hastanesi binasının yıkılacağını söyleyen Erdöl, " bu binayı yıkarak daha geniş ve daha modern bir hastane haline getireceğiz. bu bina ile ilgili kente dolanan özel hastaneye satıldı dedikodusu da gerçeği yansıtmamaktadır. Hiç bir devlet hastanesi özel bir kurumu satılamaz."şeklinde konuştu.

Onkoloji Hastanesi için konuşan Erdöl,  " Trabzon'da kanser ile ilgili tüm çalışmalar yapılmıştır. mevcut hastanelerde de kanser ile ilgili çalışmalar tamamlandı bu yüzden kimse kanser ile ilgili Trabzon'un eksiği var söylemesin."dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel