Trabzon'daki akraba cinayetinde karar!

Trabzon'un Araklı ilçesinde yaşanan kavgada bir kişiyi tabanca ile vurarak öldürdüğü, babasını da yaraladığı gerekçesiyle yargılanan sanık 16 yıl 3 ay hapse çarptırıldı.Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada kararını açıklayan mahkeme heyeti, 2 yıl

Trabzon'daki akraba cinayetinde karar!

Trabzon'un Araklı ilçesinde yaşanan kavgada bir kişiyi tabanca ile vurarak öldürdüğü, babasını da yaraladığı gerekçesiyle yargılanan sanık 16 yıl 3 ay hapse çarptırıldı.

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada kararını açıklayan mahkeme heyeti, 2 yıl önce Araklı ilçesi Türkeli köyü Sırat Mahallesi'nde, akraba iki ailenin, aralarında husumete sebep olan bir arazideki yola beton dökme sırasında kavga ettiği ve olayda sanık İsmail Hakkı Taşkın tarafından tabanca ile vurulan Fatih Taşkın'ın hayatını kaybettiğini, babası İlyas Taşkın'ın da yaralandığını anımsattı.

Mahkeme heyeti, olaya karışan sanıklardan İsmail Hakkı Taşkın'a, Fatih Taşkın'ı öldürdüğü gerekçesiyle 15 yıl, babası İlyas Taşkın'ı da yaraladığı gerekçesiyle 1 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

Heyet, oğlu olan sanık İsmail Hakkı Taşkın'ı suça azmettirdiği öne sürülen İlyas Taşkın'a da 5 yıl 15 ay hapis cezası verilmesini kararlaştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel