Trabzon'da zehirlenme

Bu akşam saatlerinde Akçaabat İlçesinde iki farklı düğün salonunda ikram edilen yiyeceklerin bozuk olmasından kaynaklanan gıda zehirlenmesi oldu. Edinilen bilgiye göre düğünlere davetli kişilerin düğünlerin bitmesinin ardından salondan ayrıldılar.Evlerine

Trabzon'da zehirlenme

Bu akşam saatlerinde Akçaabat İlçesinde iki farklı düğün salonunda ikram edilen yiyeceklerin bozuk olmasından kaynaklanan gıda zehirlenmesi oldu.

 

Edinilen bilgiye göre düğünlere davetli kişilerin düğünlerin bitmesinin ardından salondan ayrıldılar.

trabzon-akcabaat.jpg

Evlerine giden davetliler fenalaşarak çevre hastanelere kaldırıldılar.

6 ile 7 ambulans ve çok sayıda özel araç kullanıldığı belirlenen zehirlenme vakasını neden olanın ise pasta veya davetlilere dağıtılan meyve suyunun neden olduğu ifade ediliyor.

Çiftlerde etkilendi

Gelinler ile Damatların da zehirlendiği söylenen düğünde adeta kabusa dönerken davetliler düğün salonu personeline tepki gösterdi.

Sayı artabilir

Haber merkezimize ulaşan diğer bir bilgiye göre ise zehirlenen kişi sayısının tam olarak bilinmediği ve düğün sonrasında köylere dağılan davetlilerin zehirlenme ile karşı karşıya kaldığını ifade ediliyor.  Sayının artması konusunda kuşkulandıklarını söyleyen yetkililer düğüne katılan herkese haber vermeye çalıştıklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler