Trabzon'da Zara fırtınası

Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Hayri Gür Spor Salonu’nda düzenlenen muhteşem bir geceyle resmi açılışını yaptı.Geceye Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Giresun, Ankara, İstanbul  ve Bayburt’tan çok sayıda davetli

Trabzon'da Zara fırtınası


Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Hayri Gür Spor Salonu’nda düzenlenen muhteşem bir geceyle resmi açılışını yaptı.

Geceye Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Giresun, Ankara, İstanbul  ve Bayburt’tan çok sayıda davetli geldi.

Geceyi Başbakan Erdoğan ile birlikte Trabzon Milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu, Koray Aydın ve Volkan Canalioğlu faks ile tebrik ederken,  Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Malatya Valisi Vasip Şahin, Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Bayburt Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Selçuk Çoşkun, Dernek Onursal Başkanı Rahmani Taş, BTSO Başkanı İbrahim Yumak, Trabzonspor Genel Sekreteri Dr. Köksal Güney, Bayburtspor Başkanı Kasım Şener, Yapı-Sun sahibi İskender Önal, MHP Ortahisar adayı Osman Abanoz Ortahisar İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’ın yanı sıra, iş, siyaset ve spor dünyasından bir çok tanıdık sima katıldı.


HAYAL EDİLEMEYEN BİRLİKTELİĞİ SAĞLADIK
Yaklaşık 8500 kişinin katıldığı gecede önce Türk Halk Müziği sanatçısı Muhsin Bayburtlu sahne aldı. Gecede emeği geçen sponsorlara plaketlerinin takdimin ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Zara, seslendirdiği muhteşem şarkılarla binlerce kişiyi coşturdu.

zara-(7).jpg

Zara, “Dede Korkut Derneği’nde muhteşem bir birliktelik ve azim var. Burada olmaktan çok mutluyum. Trabzon ve Bayburtluları çok seviyorum” dedi.  Dernek Başkanı Kaya Çakır ise, “Trabzon’da kimsenin hayal dahi edemeyeceği bir birlikteliği sağladık. Trabzon’un en etkili sivil toplum örgütü olarak, yapılamaz denilen organizasyonu gerçekleştirdik. Dede Korkut Derneği çıtayı yükseltmiştir. Gecemizde bizi onurlandıran başta sponsporlarımız olmak üzere herkese çok teşekkür ederim” dedi. Konserin sonunda Zara’ya çeşitli hediyeler takdim edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler