Trabzon'da yüzme havuzlarına büyük ilgi!

Uzun yaz tatili geride kalırken, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları'nda çocukların en çok rağbet gösterdiği branşlardan birisi yüzme oldu.Trabzon Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda uzman antrenörler eşliğinde yüz

Trabzon'da yüzme havuzlarına büyük ilgi!

Uzun yaz tatili geride kalırken, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları'nda çocukların en çok rağbet gösterdiği branşlardan birisi yüzme oldu.

Trabzon Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda uzman antrenörler eşliğinde yüzme öğrenen ve yüzme sporunu geliştirme fırsatı elde eden gençler dolu dolu bir yaz tatili geçirdiler. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yüzme kursu çalışmalarını uzman 6 antrenör ile yaptı.

Ayrıca yaz sezonu boyunca Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme havuzu yüzme sporunu seven lisanslı ve lisanssız sporcular ile doldu taştı. Haziran ayı içerisinde 13 bin 114 kişi tarafından kullanılan tesis Temmuz ayında bu sayı 20 bin 142 kişiye yükselirken, Ağustos ayında 9 bin 820 sporcu tarafından kullanıldı.

Kış ayında bir çok branşta 5-18 yaş grubu çocuklara ücretsiz spor yapma imkanını sağlayacak olan Kış Spor Okulları'nda da yüzmeye ilgi olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel